Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novog napadača Ohija Omoijuanfoa javnosti.

Po prvi put od zvaničnog dolaska u redove crveno-belih, što se dogodilo krajem prošle godine, Ohi je govorio pred predstavnicima „sedme sile“ i otkrio kakva su mu očekivanja i kako je dočekan. 

Medijima se najpre obradio sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

„Sa njim smo ugovor potpisali još letos. Dugo smo pregovarali sa željom da ga dovedemo na početku sezone. Nismo u tome uspeli. Njegov klub nije bio voljan da ga pusti u letnjem prelaznom roku. U međuvremenu postao je najbolji strelac norveške lige sa 26 golova. Ima kontinuitet davanja golova, i prema mojoj računici dao je preko 120 golova. Stiže nam raspucan strelac i nadam se da će i u Crvenoj zvezdi biti jednako uspešan“, kazao je prvobitno Mitar Mrkela.

On je potom upitan da li će biti još pojačanja, pre svega, kakva je situacija sa italijanskim bekom Kristijanom Pićinijem.

„Razgovaramo sa Pićinijem, postoji obostrana želja da se taj transfer realizuje. Pregovaramo u ovom trenutku i sa Valensijom i nadam se da ćemo u narednom periodu imati Pićinija pred vama“, naveo je Mrkela.

Potom je reč dobio Ohi Omoijuanfo, koji je istakao da je srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu.

„Srećan sam što sam ovde, što mogu da pomognem. Želim da osvojimo ligu i Kup i ostavimo dobar utisak. Srećan sam što sam počeo da treniram i uzbuđen sam zbog početka. Ovde veoma vode računa o meni otkako sam došao“.

Kakva su mu očekivanja?

„Kada je Zvezda pozvala, nisam se dvoumio. Znam istoriju kluba. Oni su jedan od najvećih klubova u Evropi i ko ne bi voleo da dođe ovde? Gledao sam njihove partije u Super ligi i Ligi Evrope. Videćemo kako će sve to izgledati, ali pokušaću sve kako bih prestigao napadača Partizana (prim. aut. Rikarda Gomeša)“, završio je Ohi.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *