Najmlađi od braće Đoković odnedavno je u vezi s prelepom voditeljkom, koja ne krije da ju je potresla drama kroz koju je prošao najbolji teniser u istoriji ovog sporta

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Voditeljka Saška Veselinov, koja je već neko vreme u vezi sa Đorđem Đokovićem, mlađim bratom srpskog tenisera Novaka Đokovića, oglasila se na društvenoj mreži Instagram emotivnom objavom.

Plavokosa lepotica podelila nekoliko dirljivih fotografija, među kojima je prva ona na kojoj grli Novaka, koji je proteklih dana boravio u imigracionom pritvoru u Melburnu zbog problema s vizom. Saška je svoj post započela citatom iz Biblije — „Oprosti im Bože, ne znaju šta rade“.

 

I pre nego što sam upoznala sadašnjeg dečka i njegovu porodicu, u mojoj kući je Novak Djoković bio član porodice. Njegova borba na teniskom terenu se nije propuštala. Upornost, volja i želja da postane broj jedan je mnoge od nas inspirisala da istrajemo u onome što radimo, u sportu, školi, u čitavom životu. Novak je bio naš uzor tokom odrastanja. Pregršt podrške iz raznih krajeva sveta stiglo je upravo u ime pravde, za Novaka, najboljeg tenisera sveta — napisala je Saška.

Ona je istakla da je svesna toga Novak, koliko god voljen bio, ima i svoje protivnike i kritizere…

 

Nažalost, postoji i ona druga strana, a ja ću ovom objavom pokušati da iskažem ono što mi je na duši i o čemu neprestano razmišljam prethodnih dana. Da li ste svesni koliko je Novakov slučaj vezan za sve nas na ovoj planeti zemlji? Ovo nije pitanje sporta, vere i nacionalnosti, ovo nije pitanje novca, ovo je pitanje naše budućnosti. Našeg prava na slobodu, na izbor. Da li se zapitate ako je ovakva nepravda učinjena najboljem teniseru svih vremena, iskoristiću vaše reči i citirati „on je bogataš“, da činjenica pokazuje kako sav novac ovog sveta ne mogu već nekoliko dana da mu pomognu? Na aerodromu su mu oduzeli lične stvari, telefon na nekoliko sati, takođe i novčanik, koji mu nije vraćen još uvek. Bez imalo napora nam je lako da shvatimo kako postoji nešto veće od materijalnog. A on to pokazuje i dokazuje upravo ovom borbom. Da li shvatate koliko prethodnih godina pokušavaju raznim teorijama da nas zastraše, da nas zarobe time što nam ne daju više opcija? Koliko na silu pokušavaju da nam oduzmu pravo da odlučujemo o svom životu? Čovek koji je pomogao celom svetu kada im je bila potrebna pomoć.. Da li se tako postupa prema jednom čoveku, jednom humanisti, diplomati jedne države, najboljem teniseru na svetu? — napisala je ona i zaključila: — Ja verujem u Boga i pravdu, ta strana uvek pobeđuje na kraju!

 

 

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *