FUDBALSKI klub Partizan saopštio je cene ulaznica za predstojeći 168. večiti derbi protiv Crvene zvezde, koji je na programu u sredu, 31. avgusta u 20.00 na stadionu u Humskoj.

ОВО ЋЕ ЗАНИМАТИ И ГРОБАРЕ И ДЕЛИЈЕ: Партизан саопштио цене улазница за вечити дерби, ево где можете да их купите и када почиње продаја

M. Vukadinović

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Partizana počinje u subotu od 10 časova, a ulaznice je moguće kupiti preko jednog od sledećih kanala: Direktnog plaćanja online karticom i dobijanja PDF ulaznice na mejl, gotovinski direktno na Tiketlaj prodajnim mestima, kao i na blagajni stadiona FK Partizan.

Na dan utakmice, 31. avgusta, prodaja će biti organizovana isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10 časova do početka utakmice.

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima FK Crvena zvezda počinje u ponedeljak, 29. avgusta na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ i odvijaće se u ponedeljak i utorak u radnom vremenu koje će biti naknadno objavljeno.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš,) ili za strance (pasoš).

Cene ulaznica su za jug i sever – 1.000 dinara, istok bočno – 2.000, istok centar 2.500, zapad bočno – 2.500, zapad centar – 3.000, lože istok – 5.000 dinara i lože zapad – 10.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.