Srpski napadač Dušan Vlahović baš i nema svoje veče u Đenovi.

Započeo je reprezentativac Srbije sezonu na sjajan način, postigavši dva pogotka u uvodnom meču Serije A protiv Sasuola. Ipak, tokom prvih 45 minuta utakmice sa Samprorijom Vlahović je bio prosto nevidljiv.

Defanzivna linija tima iz Ligurije je na stadionu “Liiđi Feraris” totalno uštopovala jednog od najboljih napadača Evrope, koji je u prvom delu igre, verovali ili ne, imao svega tri dodira sa loptom. To je za čak pet dodira manje u odnosu na bilo kod drugog aktera meča, uključujući i golmane.

Domaći fudbaleri su u dosadašnjem delu utakmice prosto sakrili loptu od bivšeg fudbalera Partizana, koji će imati šansu da popravi utisak u nastavku igre.

Vlahović je prethodnih sezona pokazao da je igrač koji je sposoban da jednim potezom da okrene situaciji na terenu naopačke i reši susret, što je odlika velikih napadača. Videćemo hoće li ovu svoju osobinu ispoljiti u preostalih 45 minuta meča sa Sapdorijom.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.