Francuz je doveden da zameni Umara Sadika, ali epizoda Bajbeka u Humskoj okončana je neslavno i na terenu i van njega.

On nije uspeo da se izbori sa psihološkim problemima, koji su ga remetili da pokaže zašto je doveden. U takmičarsku 2021/22 nekadašnji član Pari Sen Žermena i Utrehta ušao je papirima vezan za crno-bele, u novu godinu će zakoračiti kao slobodan igrač.

Bajbek je raskinuo ugovor. Još pre dva meseca sve smo papirološki rešili. Partizan više nema nikakvu obavezu prema njemu, baš kao ni Francuz prema nama“,objasnio je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana za “ Mozzartsport“

Žan Kristof Bajbek
foto: Www.partizan.rs

Finansijski je na obostrano zadovoljstvo sve regulisano.

Bile su u jednom trenutku sporne dve plate, pošto ga nismo plaćali iz razloga što se nije pojavio na početku priprema. U tom pismu je naveo da neće doći na pripreme i da ima problema sa depresijom. I dalje smatramo da su njegovi igrački kvaliteti visoki, međutim, postoje segmenti na koje nismo mogli da utičemo. Nismo mogli da znamo kako će se snaći u gradu, državi, hoće li mu prijati ambijent. Jednostavno se nije snašao“, rekao je Vazura

Depresija je sputala Bajbeka da u Partizanovom dresu opravda očekivanja.

Često je bio povređen, mada je i dok je bio zdrav igrao samo na trenutke postigao je samo jedan gol na osam utakmica.

Žan Kristof Bajbek
foto: Printsrkin

Na kraju se ispostavilo da su svi problemi dolazili iz glave i da je depresija uticala na njegove igre na terenu.

Pre dva meseca su njegovi advokati poslali pismo da su saglasni sa sporazumnim raskidom ugovora. U njemu je navedeno da ima zdravstvene probleme, da je depresivan, da zbog toga nije u stanju da dođe u Srbiju. Sve poslove oko raskida završili smo posredstvom advokata. Žao mi je. Nadao sam se da će uspeti, ljudi iz sportskog sektora su nešto videli u njemu, ali nije ispalo kako smo očekivali“, zaključio je Miloš Vazura.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *