Odmah po završetku jesenjeg dela sezone trener Partizana Aleksandar Stanojević je označio poziciju defanzivnog veznog na kojoj tokom zime očekuje pojačanje, a ta želja mu se danas konačno i ispunila transferom iskusnog Ljubomira Fejse koji se posle nešto duže od decenije vratio u Humsku.

On je sa crno-belima potpisao ugovor na godinu i po i već je stigao u Antaliju gde se priključio svojim novim saigračima.

“Presrećan sam, sećam se kada sam došao prvi put, isti je osećaj! Uzbuđen sam i srećan što sam ovde, a stigao sam da pomognem ekipi koliko mogu“, rekao je Fejsa po dolasku u Tursku.

Tokom karijere osvojio je 11 titula, po tri sa Partizanom i Olimpijakosom, plus još pet sa Benfikom. A ako računamo i osvojene Kupove i Superkupove, Fejsa je u karijeri osvojio čak 23 trofeja. Na proleće će “čovek-titula“ imati odličnu priliku da tu brojku dodatno uveća.

“Šalu na stranu, važna je dobra ekipa, a za titulu ćemo se pobrinuti svi zajedno. Dosta ljudi poznajem, sa trenerom sam sarađivao. Osećam se kao kod kuće, sve je u redu i nadam se da ćemo dobro trenirati.

Uzbuđenje je sada veće, drugačije je, prvi put sam bio mlad, baš sam srećan što sam ponovo u Partizanu“, poručio je Fejsa.


*

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *