Србија ће ићи на победу, али је приоритет да се нико не повреди.

„Бахреин је репрезентација састављена углавном од играча из домаћег шампионата, респектујемо их, али ћемо ићи на победу. Ово је само пријатељска утакмица и најважније за наш тим је да се нико не повреди“, изјавио је Пикси. 

Селектор Стојковић неће рачунати на ровите Филипа Костића, Сашу Лукића и Александра Митровића, док Душан Влаховић тренира пуним интензитетом и биће на располагању.

„Жеља нам је да још једном покажемо да је Србија заслужила да буде учесник Мундијала у Катару. Сјајна прилика за све нас, веома сам срећан јер први пут имам прилику да боравим у Бахреину и желим са својим момцима да оставим што бољи утисак на терену“, рекао је Стојковић на конференцији за медије.

Капитен Србије Душан Тадић истакао је да се ништа није променило и да је атмосфера у тиму фантастична.

„Од првог дана када је мистер Стојковић преузео тим осећа се позитивна енергија и сви једва чекамо да се окупимо. Уживамо у сваком могућем тренутку. Треба само да се препустимо, да играмо нашу офанзивну игру са пуно оптимизма и резултат сигурно неће изостати. Очекивања за утакмицу против Бахреина иста су као и за сваку претходну, не занима нас име противника, увек идемо на победу“, поручио је Тадић.

Меч Србије и Бахреина игра се у петак од 16.30.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *