Александар Станојевић, најзаслужнији за повратак Партизановог „резултатског достојанства”, наредних дана требало би да потпише нови уговор!

ФОТО: И. Веселинов

Руководство црно-белих, одушевљено радом и, још важније, јесењим салдом (прво место са плус пет у односу на Црвену звезду, изборено пролеће у Лиги конференције и пласман у четвртфинале Купа Србије), намерава да продужи трајање сарадње са доказаним стручњаком и, не мање битно, дарује му додатни мир у склапању шампионског мозаика у походу на титулу чекану, биће у мају, већ пет година.

Београђанин је, досадашњим „словом” уговора, везан за Парни ваљак до 30. јуна 2022, сад – биће му понуђен нови, двогодишњи.

Почетак разговора (прави назив: знајући Станојевићеву љубав према Партизану никако не може да буде – преговора) поклапа се са почетком лидерових припрема – заказаних за сутра ујутро, у „Земунелу”.

Жеља за новом „шаром” је обострана, те – не би требало да буде проблема. Уоста-лом, свима одговара да дође до стиска руку и заједничке, са осмесима, фотографи-је.

У финишу 2021. и у уводу 2022. у фудбалским круговима је егзистирало: Алек-сандар Станојевић на крају сезоне планира да каже „довиђења” најдражем клубу, без обзира на исход првенствене трке.

Сигнале тог типа, између осталих, слао је и сам шеф струке Парног ваљка, потен-цирајући „како је све исцрпљујуће” и чак и на самоиницијативној трибини с нави-јачима, на питање останка у наступајућим сезонама, вртећи главом.

Међутим, Станојевићев потпис уговора до средине 2024. представља (одређену) гаранцију сигурности – управи, шефу струке, навијачима и, у овом тренутку кру-цијално, играчима.

Последњи дан јуна, тренутно, означава крај уговорне обавезе чак 13. првотимаца, стога – тренеров останак представљао би иницијалну капислу и за фудбалере да репризирају командантов чин и наставе (и од лета) да исписују историју Партиза-на.

У фудбалу, као животном сегменту, ништа није сигурно, неретко – не зна дан шта кува ноћ и обрнуто, па…

Нови уговор Александра Станојевића значиће још један доказ Партизановог је-динства и решености свих структура (управљачке, извршне и логистичке) да после две године суше обогате трофејну ризницу у Хумској!

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *