Foto: Niall Boylan / Twitter

TV voditeljka Rebeka Madern se izvinila svojim šefovima zbog vređanja Novaka Đokovića zajedno sa Majkom Amorom, dok se besni rukovodioci trude da pronađu „krticu“ koja je u etar pustila video zapis.

Juče se na društvenim mrežama pojavio video snimak pomenutog voditeljskog para koji je vređao najboljeg tenisera sveta u momentima kada su mislili da ih ne snimaju.

To i nije bio deo programa, ali je kamera bila uključena – a snimak je došao do javnosti.

Madernova i Amor su komentarisali odluku federalnog suda Viktorije da Đokoviću vrate vizu pošto mu je ista bila oduzeta zbog striktnih kovid mera po dolasku u Melburn.

U sredu ujutru je Kreg Mekferson, direktor vesti i odnosa sa javnošću televizije“Seven“ je rekao kako će slučaj curenje privatnog sadržaja biti rešen.

– Ilegalan snimak je bio privatan razgovor dvoje kolega. Podmukli, kukavički čin koji je prekršio i zakon Viktorije o uređajima za prisluškivanje, pa će počinilac biti kažnjen na odgovarajući način kada bude pronađen.

Drugi izvršni direktor Luis Martin je za radio „3AW“ poručio kako je istraga uveliko u toku.

– Imamo ljude iz operacija emitovanja koje slučaj istražuju od sinoć. Rade na saznanju kako je sve snimljeno i pušteno u javnost.

Pročitajte još:

Video: Dijana Đoković: Ne izbacujte ga, on je teniser, nije političar

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *