Konačno, čini se da nacija ima vere u naš tim.

Sudar titana predvođenim NBA zvezdama Nikolom Jokićem i Janisom Adetokumbom u grotlu Arene, posle dodatnih pet miuta pripalo je košarkašima Srbije, koji su upisali važan trijum u kvalifikacijama za Mundobasket 2023. godine – 100:94.

O tome koliko je našem timu bila potrebna podrška, te koliko je to osetio i narod, dovoljno govori podatak da je ovaj košarkaški speketakl pratilo čak 19.150 navijača!

Ujedno, to je i novi rekord FIBA kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci!

Tako je Više više od 19 hiljada ljudi uživalo u majstorijama grčke vedete Janisa, koji je u Beogradu demonstrirao zašto je jedan od najboljih igrača u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, ali centra Denvera, koji je pokazao zašto je dve godine za redom najbolji košarkaš sveta.

Osim hjihovih duela i bravura, domaća publika imala je priliku da vidi kako Pešićevi izabranici polako, ali sigurno izrastaju odličan tim, koji je spreman za borbu bez obzira koje na drugoj strani i da će se ceo reprezenatativni mozaik složiti do početka Evropskog prvenstva 1. septembra.

Detalji sa meča Srbija-Grčka (Foto: Aleksandar Dimitrijević/Ringier)

22 24

Spektakl je bio najavljen, ali je beogradska publika dobila i više od toga.

Detalji sa meča Srbija - Grčka (Foto: Aleksandar Dimitrijevič/Ringier)

22 51

Ukoliko je nešto košarkaška Srbija večeras želela da vidi u „Štark“ areni, onda je to definitivno posvećenost, volja i želja.

Vasilije Micić (Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

21 19

Srpski plejmejker Vasilije Micić doživeo je povredu skočnog zgloba.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.