Partizan se sprema da završi ono što je započeo, a to je da vrati titulu u Humsku. Da bi se održala prednost, Partizan mora i da pojača svoje redove.

U Partizanu ne kriju da traže pojačanje na poziciji zadnjeg veznog.

– Tražimo veznog igrača, zbog trošenja na toj pozicij i manjka broja veznih fudbalera. Kartoni ili izostanci zbog povreda mogu da stvore problem. To ne smemo da dozvolimo, sada je svaka utakmica za nas malo finale , rekao je nedavno za MaxBet sport Ivica Iliev.

A kako sada javlja MaxBet sport, Partizan želi da u svoje redove vrati Marka Jevtovića, koji je dres ovog kluba nosio u periodu od 2015. do 2018. godine. Defanzivni vezni raskinuo je ugovor s Al Ahlije i slobodan je da izabere novu sredinu igrač.

Sa Partizanom Jevtović je osvojio titulu i tri Kupa Srbije. Kako se ranije pisalo na radaru crno-belih bila su još dva fudbalera, Ljubomir Fejsa i Srđan Mijailović.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *