Prvi dubl sveta, hrvatski teniseri Nikola Mektić i Mate Pavić, nisu bili zadovoljni navijanjem Australijanaca što su javno i istakli.

Oni su to učinili posle eliminacije od Australijanaca Nika Kirjosa i Tanasisa Kokinakisa, koji su imali bučnu podršku sa tribina u Melburnu.

Mate Pavić, Nikola Mektić
foto: Profimedia

Pavić je podsetio da je i Danil Medvedev, svetski broj dva u singlu, imao isti problem dan ranije kada je igrao protiv Kirjosa.

-Bilo je prilično bučno. Očigledno navijaju za svoje igrače, ali ne bi im škodilo da pokažu malo poštovanje prema rivalima, drugim igračima. Videli smo Medvedeva kako je reagovao. Oni su takvi, navikli smo, ali moraju da pokažu malo poštovanja, rekao je Pavić.

Njegov saigrač Mektić kaže da se oseća razočarano.

-Mislim da nema pozitivnih stvari. Sve je išlo veoma brzo i glasno. Dan ranije smo jedva preživeli i opet smo se borili. Kirjos i Kokinakis su bili dobri, pobedili su nas i to je to. Ispali smo, dodao je Mektić.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *