RANIJE NIJE MOGAO DA GA SMISLI, A SADA GA HVALI NA SVE STRANE: Kirjos svojom novom izjavom ponovo pričao o Novaku!

Novak Đoković Nik Kirjos, Foto: Profimedia

Umeo je ranije kroz karijeru Nik Kirjos ozbiljno da „oplete“ po Novaku Đokoviću, pa je došlo kao pravo osveženje to što ga je u jeku krize u Australiji podržao.

I ne samo to, već je bio jedan od najglasnijih da se srpski teniser pusti iz pritvora u hotelu i da mu se obezbede novi uslovi.

Australijanac se sve više pretvara u pravog pozitivca, pošto u poslednjih nekoliko dana ima krajnje pozitivan stav prema Novaku. Nakon odluke suda da Đoković dobije svoju vizu natrag, on se ponovo oglasio i potvrdio da nije promenio stav.

Nik Kirjos
foto: Profimedia

– Znamo da mediji vole da naprave haos, osetio sam to na svojoj koži, a isto se dešava i sa Novakom. Iskreno, osećam se posramljeno kao australijski sportista koji zna šta je taj čovek uradio za nas i sport – rekao je Kirjos.

Dodaje da Australija nije reagovala kako treba i da je zbog toga situacija eskalirala.

– Mislim da nismo na pravi način kontrolisali situaciju, a mediji to vole, oni vole da nas podele – tvrdi Kirjos.

Nažalost, Nika nećemo gledati na Australijan openu, pošto ga je „poterao maler“ i dobio je juče u toku dana pozitivan test na koronu. Objasnio je da se ipak dobro oseća i da je preduzeo sve kako bi se što pre oporavio.

(Espreso/Telegraf)

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *