Degenek tako po drugi put napušta klub, s tim da u ovom navratu odlazi sa čistim papirima, oprostivši dug srpskom šampionu.

Vidimo se u nekim lepšim vremenima. Hvala za sve Kućo, hvala za emocije, za strast i snove ostvarene„, poručio je Degenek na Tviteru.

Degenek je u ovoj sezoni upisao 15 utakmica. Bio je van Stankovićevih planova na startu sezone jer nije želeo da napusti klub, pa se vratio i igrao redovno, da bi u završnici prvog dela šampionata ponovo bio preseljen na klupu

Od pouzdanof defanzivca oprostila se i Zvezda.

Defanzivac Miloš Degenek, jedan od igrača koji je sa Crvenom zvezdom ostvario najveće uspehe od Barija i Tokija, napustio je naš klub. Miloše, hvala ti za svaki duel i svaku borbu u kojima si učestvovao. Hvala ti što smo zajedno ostvarili velika dela i napravili Zvezdu novog doba, još veću i još sjajniju. Tvoj stav ratnika će se na Marakani dugo pamtiti„, piše u objavi Zvezde.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *