На друштвеним мрежама појавио се снимак уочи емисије на Каналу 7, где двоје водитеља коментаришу ситуацију око Ђоковића и експлицитним увредама износе мишљење о српском тенисеру.

У питању су водитељи програма Ребека Медерн и Мајк Амор.

„Како год гледаш на све ово, Новак Ђоковић је лажљиви подли с***ња. Жалосно је што га други подржавају. Ићи напоље, а знаш да си позитиван… Мислим да чак није ни био позитиван. И после тога је отишао у Шпанију. Пао је преко својих лажи. Мислим да ће се на крају извући са свиме“, говорили су Медернова и Амор.

Водитељи сматрају да многи деле њихово мишљење.

„Већина људи мисли да је он с***ња и кретен, а коментарише да ли су били праведни према њему. То је проблем зар не? Мислим да се ништа није добило тиме што је послат у имиграциони хотел. Оправдавају се пред људима који су били у истом авиону као он. Његов живот није фер, неки лете првом класом, а неки… Она јадна Чехиња је послата кући“, говорили су новинари Канала 7.

Новак је у понедељак, након пет дана у имиграционом хотелу, добио судски спор са државом и, корак је ближи наступу на Аустралијан опену.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *