Izgleda da je posao između Intera i PSŽ blizu, suma za koju bi Milan Škrinjar mogao da napusti klub je oko 70 miliona evra sa bonusima i čini se da Italijani to neće odbiti. Sam igrač je spreman da ostane, ali mu ugovor ističe naredne sezone, plus nigde ne može da dobije novac kao u Parizu.

Italijanski mediji pominju sumu od sedam miliona evra, i ugovor na četiri ili pet godina. Podsetimo, Škrinjar u Italiji zarađuje tri miliona, pa je jasno koliko bi bio na dobitku. 

I njegov kolega iz odbrane De Fraj bi trebalo da ode. Iskusnog Holanđanina želi Čelsi, suma je mnogo skromnija oko 10 miliona evra, ali Inter će uštedeti na plati nekadašnjeg fudbalera Lacija koji zarađuje blizu četiri miliona.

Priča se da su zamene za štoperski tandem već nađene, jedna je Bleki Milenković iz Fiorentine koji košta oko 15 miliona i Inter će to platiti, druga Bremer iz Torina koji je na meti velikog broja klubova, ali je navodno dao reč Interu.

Odlaskom pomenutih štopera, ali i Perišića, eventualno Sančeza koji je na meti Marseja, Vidala, Ranokije oproštajem Kolarova, Inter bi uštedeo na platama oko 25 miliona neto (da ne pominjemo Džeka koga navodno takođe žele da se oslobode), što bi otvorilo prostor za angažovanje dva najveća pojačanja, Paula Dibale i Romelua Lukakua.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.