Autor: Aleksandar Obrenović

utorak 31.05.2022.

08:36

Izvor: Sportske.net

Čeka se novi trener Partizana i po svemu sudeći, moraće da se deluje odmah. 

Razlog je taj što će klub pretrpeti najveću promenu igračkog kadra u poslednjih desetak godina, očekuje se ogroman odliv fudbalera, ali i dolazak velikog broja novih igrača.

Ko odlazi?

Sigurni su Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Lazar Marković, Miloš Jojić, Bojan Ostojić, Lazar Pavlović i Milan Smiljanić, ne postoji šansa da ostanu u prvom timu Partizana naredne sezone odlukom uprave kluba. 

Ugovor još nije prihvatio Milan Lukač, kao ni Aleksandar Miljković, obojica bi mogli da napuste klub ukoliko ne vide perspektivu, a iako je produžio ugovor, Nemanja Miletić bi takođe mogao da ode. 

Saša Zdjelar je spreman za neki novi nivo odavno, a Partizanu je sada šansa da ga proda jer mu sledeće godine u ovo doba ističe ugovor, veruje se da bi crno-beli mogli da inkasiraju makar 2-3 miliona evra za ovog sjajnog zadnjeg veznog. Na prodaju je i Igor Vujačić koji je takođe „prerastao“ ovu ligu, Filip Holender koji ove sezone nije zadovoljio, a u slučaju solidne ponude mogli bi klub da napuste i Rikardo Gomeš, Siniša Saničanin, Nemanja Jović, Samed Baždar, Kvinsi Menig, Aleksandar Popović i Nikola Terzić. 

Naravno, neće se preterivati sa prodajom, ne mogu da odu i Vujačić i Saničanin, dok verujemo da klub neće prodati više od jednog bonus igrača. 

Jasnom računicom stižemo do samo šestorice koja su sigurna u crno-belom dresu naredne sezone:

Marko Živković, Marko Jevtović, Marko Milovanović, Bibras Natho, Nemanja Stevanović i Danilo Pantić. 

Fejsa?

Klub je bio ljut njegovom odlukom da se samostalno leči, zbog čega je i odsustvovao čitavu drugu polusezonu iako se očekivao kao veoma bitan igrač u borbi za titulu. Pitanje je da li će doći do nastavka saradnje…

AdmiralBet vam i u ovom kolu nudi širok spektar interesantnih ponuda za klađenje, izdvajamo utakmicu Srbije i Norveške, predlažemo GG opkladu, kvota je 1,96.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.