Poznato je da se najzanimljiviji transferi dešavaju u samom finišu prelaznog roka, a postoje najave da će takav biti i ovaj.

Nekoliko klubova grozničavo je u potrazi za napadačem, a među njima i Vulvs koji želi da završi transfer Srbina iz Beča Saše Kalajdžića.

Srpski div, kako su ga zbog visine od dva metra prozvali u Austriji, čiji je reprezentativac, ranije se dovodio u vezu sa minhenskim Bajernom, Borusijom iz Dortmunda, Mančester junajtedom, ali su konkretne korake preduzeli „vukovi“.

Poslali su ponudu Štutgartu da bi opipali puls, ali je prva odbijena u neobjavljenom iznosu. Ono što je isplivalo kao saznanje poznatog nemačkog novinara Florijana Pletenberga je da „švabe“ potražuju 25 miliona evra za centarfora.

Već je otkriveno da Kalajdžića čeka petogodišnji ugovor na Molinou, uz naravno veliku razliku u odnosu što prima u Štutgartu.

Takođe, „švabe“ će da profitiraju jer ga dovele iz austrijske Admire pre tri godine za dva miliona evra.

VIDEO „BORBA KVOTA“ Stefan ili Miloš? Jedan će morati u „kanal“ zajedno sa Junajtedom ili Liverpulom

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.