Ekipa Barselone je prošle sezone imala najviše ambicije, ali iako je bila najbolja u ligaškom delu sezone, na kraju je ostala bez trofeja i u Evroligi, i u španskoj Endesa ligi.

Zato ovog leta Katalonci žele da dodatno ojačaju svoj tim i naredne sezone konačno “pokore Evropu“, pa je u sklopu tih planova angažovan i srpski reprezentativac Nikola Kalinić, koji je stigao iz Crvene zvezde.

Angažovani su i Jan Veseli i Tomaš Satoranski, ali se sada pojavio neočekivani problem jer je, prema saznanjima “Telesporta“, a što je potvrdio i “Eurohoops“, najbolji igrač Barselone Nikola Mirotić doživeo povredu Ahilove tetive i navodno ga čeka pauza od čak šest meseci.

Isti izvor navodi da je sada na meti Barselone i Kris Singlton koji se nedavno povezivao sa Crvenom zvezdom, ali posle angažovanja Bena Bentila te priče su utihnule.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.