Šok i neverica. Takva atmosfera vladala je kod Argentinaca posle nestvarnog poraza od Saudijske Arabije (2:1) na Mundijalu. Sportal je imao ekskluzivnu priliku da bude sa Mesijem nakon šokantog epiloga i čuje njegove impresije.
Sportal u Kataru (foto: Zoran Ilić; Illustration: Studio Origami)
Sportal u Kataru (foto: Zoran Ilić; Illustration: Studio Origami) Foto: Ringier

Novinari su bili u čudu i skoro dva sata smo zajedno čekali na reakciju argentinskih fudbalera. Prvobitno smo mislili da je neće biti jer su prolazili poput vetra u miks zoni, ali je na kraju najbolji od svih morao da objasni šok – Lionel Mesi. 

Jedan od najboljih u istoriji zastao je da se obrati maloj grupi medija među kojima je bio i Sportal.

– Narod mora da veruje u nas. Ovo je težak udarac za sve nas, mislim i na narod. Nismo ga očekivali. Neka veruje da ova grupe neće ostati u ovakvom stanju. Moramo dalje – rekao je Mesi.

Pozvao je saigrače da se ujedine i pokažu snagu u preostalim mečevima sa Meksikom i Poljskom.

– Ova grupa se izdvaja po timskom duhu, vreme je za to, da budemo ujedinjeni kao nikad i pokažemo koliko smo zaista jaki. Prošlo je dosta vremena otkad nismo prošli kroz ovako nešto, ali moramo da mislimo o onome što sledi i da se dobro pripremimo. Od nas sve zavisi – dodao je Mesi.

Mesi kaže da su znali da Saudijska Arabija ima dobre igrače, ali i da nema izgovora za ovaj poraz. 

– Bićemo jedinstveniji neko ikad. Moramo da se izdignemo iz ove situacije. Neke stvari se dešavaju sa razlogom. Moramo da se pripremimo za ono što dolazi. Moramo da pobedimo u naredna dva meča, jer sve zavisi od nas. Još nije gotovo – rekao je Mesi ekskluzivno za grupu novinara među kojima je bio i Sportal.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *