Fudbalska reprezentacija Komorskih Ostrva suočava se sa velikim problemom pred meč sa Kamerunom u okviru osmine finala Afričkog kupa nacija zbog izostanaka trojice golmana!

Juče su u selekciji Komorskih Ostrva saznali da imaju čak 12 pozitivnih pred istorijski okršaj sa Kamerunom. Kako je prvi golman Ben Baina povređen, dvojica rezervnih Mojad Useni i Ali Ahamada dobili su pozitivne nalaze na jučerašnjem testiranju i nagoveštavalo se da će braniti neko od igrača iz polja.

Delovalo je suludo, pokušavali su iz Komora da nađu rešenje, ponovili su testiranje i Ali Ahmada je dobio negativan nalaz. Međutim, prema najnovijim propozicijama Afričke konfederacije (CAF) on neće moći da bude deo ekipe. Neće smeti čak ni da uđe na stadion, iako je negativan. Kako su saopštili, mora ostati u samoizolaciji još pet dana.

Tako će se ipak obistiniti jučerašnja pisanja – Komorska Ostrva, koja sa trakom oko ruke predvodi El Fardu Ben – biće bez golmana te će igrač iz polja stajati među statviama.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *