Fudbalski savez Srbije je otkrio da će naša reprezentacija na Svetskom prvenstvu igrati u novim dresovima.

Isti će biti predstavljeni krajem maja ili početkom juna 2022, a velika promena je potpuno novi grb na njemu.

Kako navode iz FSS-a od sada će grb saveza i amblem na grudima reprezentacije biti različit.

Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Fudbalska reprezentacija Srbije

– Želimo da kreiramo brend naše reprezentacije. U tom procesu, razdvajanje institucionalnog grba od reprezentativnog je praksa koja se već sprovodi u većini evropskih saveza. Nacionalni savez, kao krovna insitutucija, treba da bude predstavljen kao moderna i autoritativna institucija. Sa druge strane, grb koji će ubuduće krasiti dres fudbalera treba da simbolizuje tradiciju, strast, posvećenost, jedinstvo i hrabrost sa ko jim će se navijači identifikovati, rekla je za „Novosti“ Vanja Kostić direktorka marketing FSS.

Urađeno je ozbiljno istraživanje i na osnovu želja navijača biće dizajnirani i novi dres i novi grb nacionalnog tima. Iz FSS su istakli da je cilj ovih promena dodatno jačanje kulta reprezentacije, a da će novi dresovi odmah biti u prodaji u nekoliko cenovnih rangova, kako bi svi navijači sebi mogli da priušte dres nacionalnog tima. Uz to se uskoro očekuje i konačno otvaranje zvanične prodavnice FSS.

– Očekujemo da ćemo uskoro od rukovodstva Saveza dobiti zeleno svetlo da se uradi završni korak za otvaranje redovne prodavnice. Uz nju, krenuće i veb prodaja simbola FSS i reprezentacije preko internet prodavnice. Ne samo da će FSS dobiti na „vidljivosti“, već će navijači kroz direktnu komunikaciju moći da kontaktiraju sa FSS i daju svoje predloge, mišljenja, otkrila je Vanja Kostić.

Pročitajte još:

Video: Srpski fudbaler zaprosio atraktivnu izabranicu

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *