Prema tvrdnjama oca branioca trona u Melburnu, prvi reket sveta će sigurno nastupiti na Australijen openu 2022.

Srđan Đoković ne očekuje da ministar za imigracije u Vladi Australije, Aleks Hok, u narednim danima iskoristi svoje diskreciono pravo, tj poništi odluku o vraćanju vize te države Novaku Đokoviću i potpiše odluku o njegovoj deportaciji, uz višegodišnju zabranu ulaska na Peti kontinent.

„Cela situacija u vezi sa Novakom Đokovićem je zatvorena presudom australijskog suda. Da je bilo nejasnoća kojim se bave pojedini novinari presuda bi bila drugačija“, izjavio je danas otac lidera ATP liste za Radio televiziju Republike Srpske.

On je još jednom rečenicom potvrdio da je dobijeni sudski spor u ponedeljak označio kraj asutralijske agonije osvajača 20 grend slem titula, koji je posle zadržavanja na aerodromu nekoliko dana proveo zatvoren u sobi, bez prava izlaska napolje.

„Australijski sud i nezavisni sudija je za sedam sati ispitivanja svih činjenica utvrdio da nema nikakvih nejasnoća i da je Novak slobodan da uđe u Australiju i bavi se svojim poslom“, zaključio je Srđan Đoković, uveren da će njegov nevakcinisani i dva puta korona virusom zaraženi sin, posle maltretiranja u Melburnu „osvojiti još 10 grend slemova“.

Još vesti iz ovog grada

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *