Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Otac prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, Srđan, istakao je da je saga oko nastupa njegovog sina na Otvorenom prvenstvu Australije završena presudom suda.

Novak je dobio pravnu bitku, zbog čega je nakon pet dana u migracionom hotelu dobio mogućnost da izađe na teren i nastavi pripreme za napad na 10. titulu u Melburnu, odnosno 21. u karijeri.

Ipak, poslednju reč ima tamošnji ministar za migracije, koji i dalje može da Đokovića deportuje i tako ga onemogući da zaigra na turniru koji startuje u ponedeljak.

Novak Foto: Scott Barbour / Tanjug/AP
Novak

Ipak, prema rečima oca srpskog tenisera, sve je već rešeno.

– Cela situacija u vezi sa Novakom Đokovićem je zatvorena presudom australijskog suda. Da je bilo nejasnoća kojim se bave pojedini novinari presuda bi bila drugačija, rekao je Srđan Đoković za Radio Televiziju Republike Srpske i dodao:

– Australijski sud i nezavisni sudija je za sedam sati ispitivanja svih činjenica utvrdio da nema nikakvih nejasnoća i da je Novak slobodan da uđe u Australiju i bavi se svojim poslom, zaključio je Novakov otac.

Pročitajte još:

Video: Sve AO titule Novaka Đokovića

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *