Sjajni tandem koji je doneo Brazilu poslednju, petu titulu prvaka sveta, Ronaldo-Rivaldo je pričao za tamošnje medije o šansama Brazila, ali i grupi u kojoj se nalazi.

„Istorija pokazuje da kada startujemo dobro, dobro se i završi. Veoma je bitan prvi meč u grupi, ali imamo obavezu da pobedimo Srbiju na samom startu„, rekao je Ronaldo.

Rivaldo se slaže.

„Ne bi trebalo da imamo problema u grupnoj fazi, ali pravi Mundijal počinje u nokaut rundi, to uvek govorim. U pitaju su potpuno razkličite stvari. Gledajući naš kvalitet u odnosu na rivale trebalo bi bez problema da dobijemo sve tri utakmice u grupi“, smatra Rivaldo. 

Obojica legendarnih fudbalera veruju da je selektor Tite jedan od najboljih trenera na svetu, da ume da održi ekipu fokusiranom i gladnom na duži period jer Mundijal je iscrpljujuća stvar.

Inače, kad smo kod startova Brazilaca na Mundijalu oni posle Drugog Svetskog Rata (podsetimo na prvom Mundijalu ih je dobila Jugoslavija na otvaranju) nisu nikada izgubili prvi meč, zaustavljeni su protiv Švajcaraca u Rusiji, Jugoslavije 1974. i Švešana 1978, ti mečevi su završeni remijem.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *