Црвено-бели су у првом мечу поражени 3:2 и у уторак од 21 сат на Стадиону „Рајко Митић“ потребна је победа од два гола разлике за пласман у елитно такмичење или бар „један разлике“ за продужетке.

„Поштујемо сваки стадион, али обожавамо да играмо на ‘Маракани’. Причао сам и прошле године да се можда противнички играчи неће уплашити атмосфере, али сигурно је да ће ‘Маракана’ послати много јаче наше фудбалере на Макаби, него што је Макабијева публика послала њихове против нас“, рекао је Станковић на конференцији за медије.

Он је казао да је Звезди место у Лиги шампиона и истакао да ће екипа урадити све да се тамо нађе.

„Терен је мерило, све карте су у нашим рукама. На мени је да нађем равнотежу од жеље да се што пре реши утакмица, да не одемо сви напред и оставимо ‘ауто-пут’ позади. Опуштања неће бити, можда би га било да је 2:2, али овако знамо шта треба чинити. И што је посебно важно, меч траје 90 минута“, истакао је Станковић.

Додао је да је дуг пут до евентуалних пенала и да се зна да, ако до њих дође, одлучује концентрација појединца и фактор среће.

„Сигурно да ће утакмица бити другачија, тако да сам велики и реални оптимиста“, поручио је Станковић, уз констатацију да је веома срећан што ће поново бити актер овако велике утакмице и да није ни сањао да ће се „поновити осећај“ као против Кајзерслаутерна или Барселоне када је био играч.

Нагласио је да не осећа притисак евентуалног неуспеха и да размишља само о победи.

Најбољи фудбалер црвено-белих Александар Катаи рекао је да „Маракана“ може да буде само предност, а никако додатни притисак.

„Очекујем пун стадион, максималну подршку, а остало је на нама. Моја игра мислим да није толико битна, јер су резултати били ту, све до Хаифе, надам се да ће сутра све да буде опет како треба“, поручио је Катаи.  

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.