Fudbaleri Crvene zvezde borave u Antaliji, gde se jakim intenzitetom spremaju za nastavak sezone, te su tako odradili i drugi trening jedanaestog dana priprema.

Kao što je to slučaj na svakom treningu, i današnji popodnevni su započeli zagrevanjem. Na daljem delu terena, uz aut liniju bile su postavljene elastične trake i balans lopte, dok su se fudbaleri zagrevali sa fudbalskim loptama uz istrčavanje kratkih deonica.

FOTO: FK Crvena zvezda

Dok je trajalo zagrevanje, stručni štab je postavio manekene na teren. Crveno-beli igrači su stali na unapred određene pozicije i usledilo je uvežbavanje pas igre i akcija. Potom su prvotimci uneli gol na šesnaesterac i odigrali partiju na dva gola, s tim što je na polovini napad sproveden četiri prema šest, u četiri serije.

Viđeno je mnogo lepih poteza i akcija, ali su se i defanzivci odlično pokazali. Stručni štab je isprobavao različite igrače na više pozicija, pripremajući ,očigledno, posebne varijante pod kojima će Zvezda da „cepa“ odbrane protivnika u nastavku sezone.

loading…

FOTO: FK Crvena zvezda

Najvažnije je da su svi fudbaleri zdravi, ali su Lučić i Bakajoko ipak trenirali po specijalnom režimu, kako bi stigli saigrače po fizičkoj pripremi. Ono što je zanimljivo jeste da se ekipi priključio i Vladimir Petrović Pižon, koji će posebno raditi sa mladim igračima, kojih je na pripremama dvanaest, ali i pomagati savetima šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću.

Za sam kraj treninga, prvotimci su pomerili gol na polovinu terena i po hladnoj i vetrovitoj večeri završili trening igrom na dva gola. Fudbalere i sutra očekuje nastavak u istom ritmu, odnosno dva treninga u danu.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *