Velika kiša koja je bukvalno natopila teren uticala je da se prekine prijateljski meč u Sofiji između mladih reprezentacija Bugarske i Srbije.

Prvo poluvreme je okončano bez pobednika, rezultatom 1:1 a onda je sudija sa saradnicima, naravno u dogovoru sa obe selekcije, svirao kraj. Jednostavno, uslovi za igru su postali nemogući, a rizik od mogućih povreda je bio veliki.

Mlada reprezentacija Srbije/FSS
Mlada reprezentacija Srbije/FSS

Do odlaska na odmor, videli smo zanimljiv meč, ponavljamo, koliko su uslovi za igru to dozvoljavali. Srbija je došla do vođstva u ranoj fazi meča posle lepe akcije, tri odigrana pasa i dobre realizacije Ratkova.

Domaćin je izjednačio posle jednog udarca i odbijene lopte na koju je naleteo Cenov i Filip Stanković nije mogao ništa da učini. Meču su prisustvovali i bivši selektor Srbije, sada selektor Bugarske, Mladen Krstajić, trener sofijskog CSKA Saša Ilić…

Sportal

15 42

Sve spremno za završnicu Lige nacija.

Sportal

13 18

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras protiv Norveške (20.45 časova) igra poslednju utakmicu u okviru ovog izdanja Lige nacija.

Sportal

17 05

Utakmica odluke za Srbiju. Kompletno dosadašnje takmičenje u Ligi nacija staje u poslednjih 90 minuta koji će rešiti sve.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *