Jelena Đoković se, inače, neretko oglašava motivacionim statusima o životu, knjigama, prirodi… kao i o fondaciji „Novak Đoković“ koju ona vodi. Može se reći, da su njene objave uvek pozitivne i vedre, pa nailaze na veliki broj pristalica, kako u Srbiji, tako i daleko van naše zemlje.

Jelena Đoković
foto: Gračanicaonline.info

U danima australijske drame je, međutim, zauzela mnogo uzdržaniji stav i oglasila se samo jednom, na Božić. Tada je svima poželela srećan praznik, objavila zajedničku fotografiju sa Novakom i na najradosniji hrišćanski praznik napisala:

Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva.

Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila.

Jelena Đoković, US open
foto: Printskrin

Od tog dana Jelena se nije više oglašavala javno, mada je njoj i deci svakako bilo najteže u trenucima mučeništva i zatočeništva Novaka Đokovića na Petom kontinentu. Krajem godine, Jelena Đoković je bila mnogo aktivnoija na društvenim mrežama, uglavnom objavama o aktivnostima humanitarne organizacije koju vodi, ali je imala i razne preporuke za mališane.

Jelena Đoković
foto: Prinstcreen/eurosport1

Za razliku od Jelene, Novakov otac Srđan, majka Dijana i brat Đorđe izabrali su sasvim drukčiji pristup u velikoj borbi za podršku – organizovali su konferencije za novinare i skupove ispred Skupštine Srbije u znak podrške. Primetno je bilo da se Jelena Đoković ni u vezi s tim nije oglašavala, niti daljinski uključivala u konferencije za novinare, dok je skupovima prisustvovala i devojka Đorđa Đokovića, lepa snajka Saška Veselinov.

Kurir sport

Bonus video:

Novak napravo EUFORIJU NA Žabljaku, svi hteli da se slikaju sa njim

Novak napravo EUFORIJU NA Žabljaku, svi hteli da se slikaju sa njim

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *