Foto: DAVE HUNT / EPA;

Federalni sud Australije danas je objavio razloge zašto je Novaku Đokoviću ukinuta viza.

Najbolji teniser sveta, prema informacijama britanskog “Sana”, sada sprema tužbu protiv Vlade Australije i spekuliše se da će tražiti odštetu od 3,8 miliona evra.

S druge strane, samo nekoliko sati posle objašnjenja iz Federalnog suda, oglasio se i izvršni direktor Teniske asocijacije Australije (TA) i direktor Australijan opena Kreg Tajli i odbacio informacije da je upravo to telo platilo zakonske takse srpskom teniseru.

Takođe, konstatovao je da je u slučaju deportacije i čitave sage oko Novaka Đokovića sve već rešeno.

Pročitajte još…

– Idemo dalje, fokusiramo se na događaj i nadam se da ćemo imati ovde dve sjajne nedelje. Želimo da se okrenemo iza sebe i da budemo ponosni na to šta smo uradili – u prvom mahu je Tajli preskočio pitanje o Novaku, ali novinar ga je vratio na temu.

On ga je upitao povodom tvrdnji da je TA platio zakonske takse, ali i putne troškove Đokovića, te je dobio negativan odgovor.

– Da, video sam tu informaciju i ne bih želeo da idem u detalje u vezi dogovora sa igračima, ali ti navodi su jednostavno neistina – kazao je Tajli.

Na pitanje, da li bi uradio nešto drugačije, čelnik Australijan opena je naveo da svake godine po proglašenju pobednika tim zaseda i raspravlja se o tome da li je moglo nešto uraditi bolje.

Takođe, Tajli ne razmišlja o ostavci, već samo o turniru koji je u toku rekavši da je na sva pitanja u vezi sage sa Novakom odgovoreno.

VIDEO: Zbog ovoga je Dileta Leota NAJZGODNIJA voditeljka! Opet je RASPAMETILA SVE(T) slikama na Instagramu

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *