Foto: /LUKAS COCH / EPA;

Saga oko Novaka Đokovića i dalje traje.

Srpski teniser priznao je da se u njegovoj dokumentaciji potkrala greška koja daje mogućnost australijskim vlastima da ga deportuju iz države.

O tome odlučuje Aleks Houk, ministar za imigracije u vladi Australije.

alex hawke foto epa LUKAS COCH Foto: /LUKAS COCH / EPA;
alex hawke foto epa LUKAS COCH

Podsetimo, Novak Đoković odneo je pobedu u sudskom procesu oko odnosa graničnih snaga prilikom njegovog sletanja u Melburn, ali priča tu nije završena jer se u istu umešao Houk, koji ima moć da u bilo kom momentu ponovo „obori“ Novakovu vizu.

On je lični predstavnik Skota Morisona, aktuelnog predsednika Vlade Australije, u državi Novi južni Vels, a nedavno je dao izjavu koja može biti jedna od presudnih u ovom slučaju.

– Ja sam veliki vernik u ideje milosti, opraštanja, spasenja i druge šanse – to su hrišćanske vrednosti koje oblikuju sekularnu kulturu na način koji je čini humanijom i boljom za život na ovom svetu, rekao je tada Houk.

Te tvrdnje sada će biti stavljene na sto, pogotovo nakon što je Đoković priznao da je napravljena greška i da se u „zemlji kengura“ pojavio iz samo jednog razloga, da se bavi tenisom.

Pročitajte još:

VIDEO: Novakova glasovna poruka

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *