Katastrofalne vesti nam stižu iz reprezentacije Francuske.

Mučile su povrede u prethodnom periodu Karima Benzemu, a kako stvari stoje, odnosno kako je i ozvaničeno, on će propustiti Mundijal u Kataru.

Ovaj sjani napadač je danas pokušao da trenira, međutim, bezuspešno. On je napustio trening, a rezultati nikako nisu bili dobri. Kako se navodi, njemu je stradala butna kost i čeka ga nešto duža pauza.

Spekulisalo se da će on propustiti meč protiv Australije, a da bi nekim čudom mogao biti spreman za ostatak Svetskog prvenstva, međutim, sada je i ta nada ugašena. Ovo je uz povredu Sadija Manea definitivno najšokantnija povreda pred ovo Svetsko prvenstvo.

Kostarika - Grupa E na Mundijalu u Kataru - SPORTAL KOMBO (foto: Armando Babani / EPA-EFE; Illustration: Studio Origami)

18 05

Reprezentacija Kostarike se nalazi u veoma teškoj grupi, što ne znači da ne može napraviti iznenađenje kao 2014. godine i plasirati se u narednu rundu.

Španija - Grupa E na Mundijalu u Kataru - SPORTAL KOMBO (foto: VILLAR LOPEZ / EPA-EFE; Illustration: Studio Origami)

18 05

Reprezentaciju Španije je zahvatila velika smena generacija i sada će ovu reprezentaciju predstavljati neki potpuno novi fudbaleri.

Japan - Grupa E na Mundijalu u Kataru - SPORTAL KOMBO (foto: Katcuhito Kinoshi / EPA-EFE; Illustration: Studio Origami)

18 05

U konkurenciji Španije i Nemačke teško da se mogu naigrati fudbala, ali bi sa Kostarikom mogli pošteno da se pobiju.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *