Nemanja Matić je ljudska i fudbalska veličina! Potvrdio je to Srbin ovih dana u Romi, pošto je napravio ustupak prema mladog Paoli Dibali.

Nemanja Matić
foto: www.asroma.com

Naime, Nemanja Matić je po dolasku u redove „Vučice“ zadužio dres sa brojem 21, a onda je posle dve nedelje stigao u Rim i Paolo Dibala. Mlađi Argentinac stigao je kao veliko pojačanje iz Juventusa. Odmah se pojavio problem, jer je dres sa brojem 21 bio zauzet.

Paolo Dibala
foto: Profimedia

Čak se u celu priču uključio i legendarni Frančesko Toti, koji je poručio da njegova „desetka“ može da se vrati u upotrebu i da Paolu Dibali. Polemiku i nepotrebnu tenziju prekinuo je Nemanja Matić koji je ustupio dres sa brojem 21 Argentincu i zadužio „osmicu“.

Ovaj potez Nemanje Matića naišao je na odobrenje svih u Romi, posebno navijača, ali i italijanske javnosti. Mediji su taj gest ocenili kao šmekerski i pokazatelj koliko je zreo i odgovoran Nemanja Matić kao fudbaler.

Argentinac Paolo Dibala danas je potpisao ugovor sa Romom koji će važiti do leta 2025. godine, a mediji pišu da će mu godišnja plata iznositi 4.500.000 evra uz određene bonuse sa kojima bi ta suma narasla i do čitavih 6.000.000.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.