Dušan Vlahović je prošle zime stigao u Juventus kao veliko pojačanje u napadu, ali „stara dama“ ima planove da i ostale linije tima osnaži novim igračima.

Na spisku kandidata da u budućnosti obuku crno-beli dres, nalaze se i dvojica srpski internacionalaca. Naime, već duže se govori da je Juventus zainteresovan da dovede jednog od najboljih fudbalera Lacija, Sergeja Milinković-Savića.

Čak je i „Gazeta delo Sport“ pisala da je srpski fudbalera pregovarao oko ličnih uslova u Torinu, te da bi Lacio trebalo da na ime posla plati oko 70 miliona evra, međutim, posao je i dalje daleko od dogovorenog. Takođe, pomenuti list donosi informacije o još jednom Srbinu koji je želja crno-belih, a reč je o Filipu Kostiću.

Kostić i Milinković-Savić (Photo: Profimedia/Daniel Roland)
Kostić i Milinković-Savić (Photo: Profimedia/Daniel Roland)

Najbolji fudbaler za ovu sezonu Lige Evrope viđen je kao levo krilo u formaciji sa trojicom štopera, te bi trebalo da nasledi Aleksa Sandra, koji u poslednje vreme kuburi sa formom. Kostić je ove sezone postigao sedam golova i 15 puta je asistirao, a u Torinu žele da iskoriste činjenicu da mu ističe ugovor za godinu dana, te će i cena zbog toga biti niža.

Ovo nije prvi put da se Kostić dovodi u vezu sa nekim od klubova iz Italije, pošto je prošlog leta bio velika želja Intera i Lacija, ali je tada njegov Ajntraht iz Frankfurta odlučio da odbije prodaju.

Dušan Vlahović Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

23 20

Torinski Juventus odlučio je da se rastane sa još dvojicom fudbalera.

Sergej Milinković Savić i Mauricio Sari, FOTO: EPA/RICCARDO ANTIMIANI

07 54

Mauricio Sari, trener Lacija, bio je zadovoljan nakon remija njegovog kluba sa Juventusom (2:2), koji je timu iz Rima obezbedio sa sezonu zašvri na petom ili šestom mestu, koja direktno vode u grupnu fazu Lige Evrope.

Filip Kostić (Photo: Profimedia/Jonathan Moscrop)

13 04

Srpski reprezentativac Filip Kostić proglašen je za najboljeg fudbalera Lige Evrope za sezonu 2021/2022.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.