Posle rastanka sa ruskim Himkijem srpski reprezentativni plejmejker Stefan Jović nije pronašao novi angažman do početka tekuće sezone, a razlog su problemi sa povredom koji su ga na duži period odvojili od terena.

Ipak, kako sada stoje stvari, 31-godišnji plej bi narednih dana trebalo da ozvaniči saradnju sa atinskim Panatinaikosom.

Tu informaciju večeras je preneo grčki “Totalbasket“ i novinar Kristos Harpidis na Tviteru. Prema tim saznanjima, Jović treba da doputuje u Atinu na medicinske preglede i ako sve bude u redu, potpisaće ugovor sa “Zelenima“ do kraja sezone.

Ipak, pomenuti izvor navodi i da će se Grci obezbediti određenom klauzulom da će Jović nositi dres njihovog kluba dok bude “savršeno zdrav“, imajući u vidu navedene probleme koje je imao prethodnih meseci.

Ističe se i da je Jović sada spreman da ponudi maksimum u Panatinaikosu, pa se nadamo da će to tako i biti i da će srpski reprezentativac ponovo početi da blista u Evroligi.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *