Navela je da je zbog toga vrlo zabrinuta, ali da se nada da će mu biti dozvoljeno da ostane i brani titulu na Australijan openu.

Ona je, govoreći za australijski „7 njuz“, navela da bi Novakov slučaj trebalo da bude „zatvorena knjiga“, jer je dobio pravnu bitku koja mu je omogućila da ostane u zemlji, prenosi AP.

Moram da kažem da je ovo vrlo težak period za nas, jer nikada, čak ni u najgorim snovima, nismo mogli da pretpostavimo da može da se desi ovako nešto. Kada sam gledala suđenje, sedeći sa mužem tokom noći, stalno sam govorila ‘da li je ovo stvarno, ovo je kao da gledam neki film’„, rekla je Đoković.

 

 

Dodala je da ne može da prihvati da se tako nešto dešava njenom sinu.

 

Nekoliko dana ni ne spavamo. Stvarno smo umorni i trudimo se da damo sve od sebe, da uradimo šta se može učiniti kako bi svet znao šta se dešava„, rekla je Dijana Đoković.

 

Ona je rekla i da je pravo njenog sina da se ne vakciniše, kao i da on mnogo brine o svom telu.

 

Novak ima 34 godine i ja kao majka nemam način da vršim neki pritisak, on ima svoju filozofiju života. Ako razmišlja tako, ja mogu samo da kažem ‘u redu’„, rekla je Đokovićeva majka i dodala:

 

Znam da je on najzdraviji čovek na svetu, toliko se brine o svom telu, ne možete ni da zamislite koliko je posvećen. Ukoliko ne želi da se vakciniše, to je njegovo pravo, kao i bilo koga drugog. Ako je zdrav…Radite PCR test svakoga dana i videćete da je zdrav. Tako da – u čemu je problem?

 

Na pitanje da li može da razume osećanja Australijanaca, s obzirom na to da je tamošnja Vlada rekla da je vakcina najbolji put za izlazak iz pandemije, Dijana odgovara:

 

Nisam protiv vakcinacije, naravno da nisam, ali razbolelo se i mnogo ljudi koji su primili dve ili tri doze vakcine. Ne razumem to pravilo da možeš da igraš samo ako si vakcinisan. Čula sam da je jedan momak, koji je vakcinisan, rekao da je pozitivan na koronu i da se povukao (Bernard Tomić). Ako je zdrav, njegov PCR negativan, zašto ne može da igra, čega se plaše?

 

Sve najvažnije vesti u vezi sa učešćem Novaka Đokovića na Australijan openu pratite na OVOM LINKU.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *