Direktor Fjorentine Džo Barone rekao je da klub nije dobio nijednu ponudu za fudbalera Dušana Vlahovića, od koga je tražio da bude jasan povodom situacije o mogućem transferu i razgovora sa Juventusom i Arsenalom.

Vlahović i Rikardo Saponara propustiće današnju utakmicu protiv Kaljarija zbog korona virusa, a srpski reprezentativac je u centru pažnje zbog spekulacija o transferu.

„Želim da pričam o Fjorentini, koja igra danas i zaslužuje svu pažnju kluba i navijača. Svakoga dana pričamo o tome i kao što smo nedavno rekli, Fjorentina nije dobila nijednu ponudu. Bili smo vrlo jasni, otvoreni smo za sve, ali želimo jasnoću“, rekao je Barone za Skaj Italija.

Mediji su preneli da je Arsenal spreman da ponudi 70 miliona evra za Vlahovića, a da Juventus priprema ponudu od 35 miliona evra i igrača Dejana Kuluševskog.

„Želimo jasnoću od igrača i njegovih saradnika. Fjorentina ima budućnost, koja nije samo današnja utakmica, radi se i o budućnosti grupe, navijača i grada. Moramo i na to da se koncentrišemo“, naveo je Barone.

Italijanski mediji preneli su da Vlahović nema nameru da ide u Premijer ligu ili Arsenal i da je spreman da odbije i unosnije predloge, ali da bi bio zainteresovan da pređe u Juventus.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *