Autor: Aleksandar Golubović

četvrtak 27.01.2022.

23:24

Izvor: Sportske.net

Vlahović će, ukoliko bude negativan na virus korona, sutra krenuti put Torina gde bi nakon obaveljenih lekarskih pregleda trebalo da potpiše ugovor i zaduži dres sa brojem 28, što će biti simobličan čin ukoliko se zna da je rođen 28. januara 2000. godine i da mu je sutra rođendan.

Kao što smo nešto ranije tokom dana napisali, Fjorentina će na ime obeštećenja dobiti 70 miliona evra plus dodatnih pet na ime bonusa.

Reprezentativac Srbije će na „Alijanc stadionu“ zarađivati sedam miliona evra po sezoni plus bonuse i postati prvi Srbin od odlaska Miloša Krasića koji je obukao dres „Bjankonera“.

Vlahović je svakako gađao „devetku“ koju su na leđima Juventusovog dresa proslavili igrači poput Zlatana Ibrahimovića, Filipa Inzagija, Alesandra Del Pjera, Paola Rosija.

Ipak, broj koji je sinonim za napadača i dalje je u vlasništvu Alvara Morate, pa će Vlahović morati da se zadovolji brojem koji je poslednji bio na leđima Meriha Demirala, a nekad su ga nosili Tomas Rinkon, Fabio Kanavaro, Igor Tudor, Luka Pelegrini.

Primećujete, igrači defanzivne orjentacije. Nadamo se da to u praksi ništa neće značiti, već da će promeniti istoriju Juventusa proslavljajući broj koji su obeležili defanzivci.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *