Posle desnog beka Milana Lazarevića i napadača Ivana Vukčevića, kao i produžetka saradnje sa Dejanom Zukićem, Vojvodina je danas predstavila još jedno pojačanje.

U pitanju je još jedan povratnik u redove “Lala“, 30-godišnji napadač Bojan Matić.

On je ostavio odličan utisak tokom 2019. godine kada je već bio član Vojvodine i u tom periodu postigao 13 golova uz tri asistencije na 33 odigrane utakmice, posle čega je ostvario transfer u beogradski Partizan.

U Humskoj se nije najbolje snašao, kasnije je igrao u grčkom Atromitosu, a u Vojvodinu se vraća posle iskustva u Uzbekistanu, gde je branio boje tamošnjeg Pahtakora.

Matić je sa Vojvodinom potpisao ugovor na dve godine.

“Srećan sam što sam se vratio u Vojvodinu, gajimo iste, najveće ambicije, da uđemo u Evropu i da osvojimo Kup Srbije, i zato sam se i vratio. Novi Sad je moj grad i drago mi je što sam ponovo ovde. Raduje me saradnja sa trenerom Đorđevićem, ekipu poznajem, ima tu igrača sa kojima sam igrao i u prvom mandatu i nadam se da ćemo biti još ofanzivniji i efikasniji.

Promenio sam tri ekipe za dve godine, stekao sam lepa iskustva, osvajao sam titule. Imao sam priliku da vidim neki drugačiji fudbal u Grčkoj i Uzbekistanu, naučio sam neke stvari i potrudiću se da to neko iskustvo prenesem na mlađe saigrače u Vojvodini“, izjavio je Matić na promociji, u društvu predsednika Samardžića i sportskog direktora Dunđerskog.

Odlično je upoznat sa aktuelnim sastavom Vojvodine i optimista je u pogledu ostvarenja ciljeva u prolećnom delu sezone.

“Uvek pratim našu ligu, Vošina ekipa ima veliki potencijal, i u napadu smo brzi, hitri i zato mislim da možemo da osvarimo pozitivne rezultate. Odlično se poznajem sa Čovićem i Vukadinovićem, tu je sada i Simić, uz pomoć ostalih mladih i talentovanih igrača, verujem da možemo da napravimo velike stvari“, zaključio je Matić.

*

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *