Novak Đoković je u poslednje vreme veoma prisutan otkako se vratio iz Australije nakon deportacije prošle nedelje. Bio je u Tivtu, na Žabljaku, posetio je manastir Ostrog, a stigao je i da čuje vic o Federeru i Nadalu.

I dok ga sa Australijan opena pozivaju da se tamo pojavi 2023. godine, Đoković je slobodno vreme iskoristio da proslavi rođendan mlađe koleginice Olge Danilović!

Najbolji teniser sveta trenutno renovira vilu u Španiji, a vreme u svojoj zemlji provodi dobro se zabavljajući.

Tako se na Instagramu pojavio video snimak slavlja Olge Danilović, srpske teniserke koja ove nedelje slavi 21. rođendan. Ona je u jednom restoranu dočekala svoj rođendan, a među prisutnima je bio i Đoković.

Novak je zajedno sa ostalima pevao rođendansku pesmu mladoj slavljenici, inače trenutnoj 131. teniserki sveta, koja je neretko isticala da joj je Đoković velika podrška i da joj daje važne savete. „Samo je Novak idol, svi drugi su konkurencija!“, rekla je Olga u ranijem intervjuu.

„Pratio sam Olgu od kada je bila mlada, njen otac je jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena, ima sjajne gene za sport. Imala je problema da bude konstantna prethodnih godina, ali jako je mlada, ima samo 20 godina, visoka je, igra levom rukom, jaka je…“, hvalio je Đoković nedavno perspektivnu srpsku teniserku.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *