Зверев је успешно стартовао на Аустралијан опену, пошто је у мечу првог кола убедљиво савладао земљака Алтмејера, а говорио је и о Новаку Ђоковићу.

„Знате, он је имао визу. Онда су му је одузели када је дошао. Победио је на суду, дато му је да тренира, да остане у изабраном смештају. Сад је морао назад у Србију. Цела ситуација није лака ни за кога, посебно за њега. Тешко је рећи било шта, праве ствари“, рекао је трећи тенисер света и додао:

„Опет, разумем перспективу Аустралијанаца, владе, али исто тако верујем да је морало да буде више комуникације између влада Викторије и Аустралије пре него што је Новак дошао, јер када је већ стигао, било је јасно да ће почети све ово ако му не одобре визу.“

Зверев је рекао да му је жао што се о Новаку прича у негативном контексту.

„Тешко му је у овој позицији сада. Цео свет прича о томе, цео свет прича о једном од највећих спортиста свих времена на негативан начин, то и мени тешко пада. Морало је да буде све јасније од почетка, или би му било дозвољено да уђе или не. И разуме то да су рекли да неће бити дозвољен улазак невакцинисанима, онда ни он не би долазио у Аустралију и то је то. Сва ова драма не би се догодила. Жао ми га је, посебно због тога како цео свет сада говори о њему“, завршио је Зверев.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *