Autor: Aleksandar Obrenović

sreda 12.01.2022.

17:43

Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda će raditi pre svega na obnavljanju ugovora, ali i na dovođenju novih fudbalera. Ono što je sve najviše zanimalo, jeste dolazak Kristijana Pičinija, a Mrkela kaže da je praktično posao veoma blizu realizacije.

Pored toga, ističe i da se sa Rodićem radi na novom ugovoru.

Rodić ima ponudu na stolu. Nadam se da ćemo nastaviti saradnju jer je on veoma bitan igrač za Zvezdu. Što se tiče Pankova, dobio je ponudu i jako je blizu nastavka ugovora. Gajić i Gobeljić još nisu dobili ponude za nove ugovore i oni će morati dodatno da se dokažu u drugom delu sezone“, rekao je Mrkela.

Što se tiče ponuda, ima ih, jedna od njih je za Marka Lazetića.

Imamo zvaničnu ponudu Torina, juče je stigla nova i još nismo zadovoljni. Osim za Marka Lazetića, nemamo zvaničnih ponuda. Razgovaralo se o Njegošu Petroviću, očekujemo da uskoro dobijemo ponudu i za njega„, rekao je Mrkela.

Otišao je Miloš Degenek i od njegovog transfera Zvezda će inkasirati 800 hiljada evra.

„Meni je lično žao što je Degenek otišao, to je bila njegova lična odluka. Mogli smo da mu stopiramo odlazak, on je želeo minutažu i da se spremi za Svetsko prvenstvo, a zbog svega što je uradio dopustili smo da ode. Obeštećenje za njega je 800.000 evra„, kaže Mrkela.

Sportski direktor Crvene zvezde kaže i da će Srnić ostati i u drugom delu sezone.

„Srnić će produžiti ugovor, doneli smo odluku da je potreban ekipi. On je Zvezdino dete, uvek je davao sve od sebe i igrao je dobro. Želimo da ga zadržimo, on je važan igrač i za svlačionicu“, rekao je Mrkela.

Takođe, u timu ostaju Loi Dioni i Aksel Bakajoko.

„Dioni i Bakajoko imaju ugovor sa Zvezdom i biće na pripremama. Bakajoko će se priključiti nakon što se oporavi od korone“, kaže Mrkela.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *