Crvena zvezda i Partizan u sredu i zvanično počinju pripreme za sledeću sezonu.

Crveno-beli će se kupiti u Beogradu, a već sledećeg dana Zvezdina ekspedicija se seli u Tursku, gde će obaviti kompletne zimske pripreme, iako je pvobitno bilo planirano da se jedan deo priprema obavi na Kipru, a drugi u Turskoj.

Zbog čega je došlo do ove promene objasnio je portparol Crvene zvezde Miljan Milošević u razgovoru za Zvezda TV.

“Situacija sa koronom je promenila plan. Kipar ima novu veriziju soja korone, neku verziju delte i omikrona. Pritom su i vrlo strogi uslovi. Ako se desi da nam se neki igrač tamo zarazi, morao bi da prolazi rigorozne kontrole, bio bi odvojen od ekipe. To smo želeli da izbegnemo, a Turska je adekvatnija za pripreme. Mi nećemo mnogo time izgubiti, a na Kipru bismo morali da menjamo i hotel, pa se stručni štab odlučio za Tursku, gde ćemo ostati od 13. januara do 3. februara. Nema onog standardnog povratka u Beograd između dva dela priprema, sve vreme se ostaje tamo“, konstatovao je Milošević.

Za razliku od Crvene zvezde, Partizan nije odustao od priprema na Kipru, gde će crno-beli boraviti od 23. januara, prema predviđenom planu. Za sada nema nagoveštaja da bi i Partizan mogao da povuče sličan potez kao njegov večiti rival.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *