Fudbaleri Crvene zvezde će se pripremati u Antaliji, gde će izabranici Dejana Stankovića boraviti u periodu od 13. januara do 3. februara, što je drugačije od prvobitnog plana po kome su crveno-beli trebalo da odrade pripreme iz dva dela, na Kipru i Turskoj.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Usled velikih epidemioloških mera na Kipru, fudbaleri Crvene zvezde će nakon odrađenih lekarskih pregleda i prozivke, 13. januara otići u Antaliju (Turska) gde će boraviti tri nedelje. Prema prvobitnom planu prvotimci Crvene zvezde su prvi deo priprema za prolećni deo sezone trebali da odrade na Kipru, što je bio slučaj i prethodnih godina, a potom da se upute ka Turskoj gde bi odradili deo priprema koji je više namenjen taktičkim uigravanjima.

Milan Pavkov
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Tokom boravka u Turskoj izabranici Dejana Stankovića će trenirati na terenu koji je deo sportskog centra i pripada hotelu “Kalista”, a upravo na ovoj travnatoj površini biće odigrane prijateljske utakmice.

Marko Gobeljić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Crvena zvezda će za vreme boravka u Turskoj odigrati četiri pripremne utakmice, a rivali će biti Maribor, Lask, Šahtjor Donjeck i Šahtjor Soligorsk. Vrlo je moguće da crveno-beli odograju još jednu utakmicu u Beleku.

Kurir sport

Kurir

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *