Odbrojavanje je počelo! Sada ne u danima, već u satima. Crvena zvezda od 18.45 na Marakani dočekuje Ferencvaroš u 3. kolu grupne faze Lige Evrope.

Miloš Milojević, logično, juče nije hteo da priča o startnoj postavi Zvezde. Mada je tim gotovo izvestan u ovom sastavu:

Na golu će naravno biti kapiten Milan Borjan. Bedem odbrane činiće Dragović, Milunović, Eraković i Rodić. Na pozicijama zadnjih veznih biće Kanga i Sanogo. Centralni vezni – Katai, sa strane Bukari i Ivanić. I u samom špicu – Pešić.  

Milan Borjan/Startsport
Milan Borjan/Startsport

Iz priloženog se vidi da će Bukari, ipak, igrati večeras uprkos lakšoj povredi. Igraće pod injekcijama, saznaje Sportal. Delovalo je da će Bukari zadati glavolbolju svima na Marakani, ali ne. Zapravo – da, mogao bi da zada glavobolju Ferencvarošu.

Osman Bukari
Foto: FK Crvena zvezda
Osman Bukari
Foto: FK Crvena zvezda

Kings Kangva neće biti u protokolu zbog crvenog kartona na prošlom meču protiv Trabzona.

Kings Kangva neće biti u protokolu zbog crvenog kartona na prošlom meču protiv Trabzona.

Dakle, Crvena zvezda će igrati u formaciji 4-2-3-1, onoj koju su Milojević i Stanković forsirali svih ovih meseci i godina. Utakmica je u 18.45, a na Marakani podsećaju da još ima karata u prodaji.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *