Zaokružujemo našu priču o kupovini novog telefona i nakon ekrana i baterije prelazimo na hardver.

 HONOR Magic4 Lite.jpg Izvor: Honor

Završavamo naše druženje sa HONOR Magic4 Lite telefonom i ostalo nam je da objasnimo i treću ključnu stvar koju bi trebalo da gledate kad kupujete novi telefon.

Pored baterije i ekrana, o kojima smo napisali sve što bi trebalo da znate i prikazali vam ih u prva dva vloga, red je da zaključimo našu HONOR vlog priču trećim vlogom i pričom o hardveru telefona.

Možda će vas zanimati

Kad se spomene hardver nije lako biti objektivan, jer uvek može bolje, ali HONOR Magic4 Lite je jedan od onih telefona s kojima ste sigurni na duge staze, makar tri godine.

Iza tih reči stojimo zbog činjenice da HONOR Magic4 Lite ima novi Snapdragon 695 čipset izrađen u 6 nanometara procesu, sa 5G tehnologijom, ali i novi HONOR RAM Turbo.

Pogledajte

01:31

HONOR Magic4 Lite priča o RAM Turbo VIDEO
Izvor: SmartLife

Izvor: SmartLife

RAM Turbo je nova HONOR tehnologija koja omogućava da 6 GB RAM, koliko telefon ima, bude dopunjen RAM dodatkom od 2 GB, koji će biti preuzet iz korisničke memorije od 128 GB.

Ovo je dobra praksa, jer omogućava da se telefon izbori sa komplikovanim stvarima tokom multitaskinga, odnosno korišćenja više zahtevnih aplikacija odjednom, tako da nema štucanja i da sve mogu da rade glatko ili stoje u pozadini bez gašenja.

Takođe, Snapdragon 695 5G čipset je mali potrošač, a ima više snage i dodatno grafički čip – Adreno 619 – omogućava da se igraju najnovije igre i koriste zahtevne aplikacije bez problema i adekvatno brzo. Snapdragon 695 5G dolazi sa 2 x A78 jezgra na 2,2 GHz + 6 x A55 jezgara na 1,8 GHz. Sa softverske strane, HONOR Magic4 Lite dolazi sa Android 11 operativnim sistemom i Magic korisničkim okruženjem verzije 4.2 (aprilska Google zakrpa).

Ostalo je još da vas pozovemo da pročitate i HONOR Magic4 Lite test, koji je objavljen na našim stranicama u okviru rubrike Testovi.

Ako imate pitanja – tu smo, kao i uvek, čekamo ih!

HONOR Magic4 Lite 5G VIDEO
Izvor: HONOR Srbija

HONOR Magic4 Lite 5G VIDEO
Izvor: HONOR Srbija

HONOR Magic4 Lite 5G test kvaliteta VIDEO
Izvor: HONOR Srbija

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.