5 pametnih telefona za svačiji ukus

Proizvođači se trude da za svaku ciljnu publiku predstave uređaj koji će štiklirati, ako ne sve, a onda bar one najbitnije stavke koje su bitne za svakog korisnika. Jedan od proizvođača koji su u proteklih godinu dana predstavili barem jedan telefon koji će vam skrenuti pažnju je svakako Motorola.

Upravo Motorola je u proteklih godinu dana predstavila nekoliko telefona koji pripadaju različitim cenovnim kategorijama u kojima nude odlične specifikacije i primamljivu cenu. Bilo da tražite vrhunski telefon opremljen najnovijom tehnologijom, ili pouzdan i kvalitetan telefon, ali cenovno pristupačniji telefon, svakako bi trebalo da obratite pažnju na neki od sledećih modela koji su kod nas dostupni u radnjama, ali i kod operatera.

Motorola edge 30 pro

Premijum član Motorola edge porodice donosi impresivne performanse, kao i vrhunski 6,7” OLED ekran osvežavanjem od 144Hz. Sa Snapdragon 8 Gen 1 procesorom uparenim sa 12GB RAM-a i 256GB interne memorije, naprednim sistemom kamera i neverovatnim ekranom dolazi i izuzetna baterija sa brzim punjenjem od 68W. Ne treba zaboraviti ni odlične Ready for i Thinkshield for mobile funkcije.

Sistem sa dve 50MP kamere i optička stabilizacija garantuju vrhunske fotografije kako na glavnom, tako i na širokougaonom senzoru čime se omogućava dodatna fleksibilnost pri fotografisanju i snimanju video materijala.

Preporučena cena ovog modela iznosi 84.990 dinara, a ponudu kod operatera možete ispratiti na sledećim linkovima MTS Yettel

Motorola edge 30

Motorola edge 30 poseduje moćan 50MP sistem kamera, fluidni 144Hz 6,5“ FHD+ OLED ekran, multidimenzionalni Dolby Atmos zvuk i brzu Snapdragon 778G+ 5G mobilnu platformu, omogućavajući moćne performanse u elegantnom i tankom kućištu.

Ovaj model dolazi sa 8GB radne i 128GB interne memorije, a tu je i Ready For platforma koja omogućava lako povezivanje ovog telefona sa monitorom ili televizorom za maksimalnu produktivnost i uživanje. Uprkos popularnom mišljenju, 5G internet i moćne performanse ne znače i kraće trajanje baterije, a Motorola edge 30 dolazi sa baterijom kapaciteta 4020 mAh koja je kreirana da traje duže i pruži podršku naprednim funkcijama sa kojima dolazi sa ovim modelom.Edge_30.jpg

Preporučena cena ovog modela iznosi: 49.990 dinara, a biće dostupan u prodavnicama u drugoj polovini maja meseca.

Motorola G52

Široki 6,6’’ OLED ekran na 90 Hz i stereo zvučnici podešeni korišćenjem Dolby Atmos tehnologije glavni su aduti Motorola G52 telefona. Dodajte tome tri kamere, veliku bateriju, tanko kućište i tri elegantne boje: Charcoal Grey, Porcelain White i Glacier Blue koje dodatno naglašavaju dizajn ovog telefona.2022_MotoG52_BasicPack_PorcelainWhite_PDPHERO1.jpg

Motorola G52 u Srbiji biće dostupna u drugoj polovini maja po ceni od 26.990 dinara.

Motorola G22

Najpristupačniji model ponude donosi elegantan dizajn, sistem sa 4 kamere i rezoluciju od 50MP na glavnom senzoru, fluidni 6,5“ 90Hz Max Vision ekran i dugotrajnu bateriju koja će korisnicima pomoći da bez ikakvih problema obave sve što su planirali tokom dana.2022_MOTOG22_BasicPack_PearlWhite_PDPHero1.jpg

Motorola je uključila i ultra-široki objektiv koji zahvata ugao od 188 stepeni, kako bi korisnici mogli da u jedan kadar stave 4x više onoga što žele da slikaju i dobiju savršenu panoramsku fotografiju. Zbog toga, nikada nije bilo lakše slikati porodičnu sliku ili panoramu grada.

Motorola G22 u Srbiji biće dostupna u drugoj polovini maja po ceni od 19.990 dinara.

Motorola edge 20 pro

Motorola edge 20 pro donosi izuzetan sistem kamera, neverovatan displej, moćne performanse, fantastičnu bateriju i neke funkcije koje se ne mogu naći čak ni na mnogo skupljim telefonima. Tu je glavna 108MP kamera za izuzetan kvalitet fotografija i osvežavanje ekrana od 144Hz čime se garantuje glatko skrolovanje i više frejmova u vašim omiljenim igrama.

Brzi Qualcomm Snapdragon 870 procesor pruža vam svu snagu koja vam je potrebna. Sa 256GB interne memorije dobijate pregršt prostora za fotografije, filmove, igre i muziku. A uz 12GB memorije najnovije generacije, vaše aplikacije i sve informacije ostaju spremni u pozadini kako bi sve radilo glatko.

Jedna od velikih prednosti je opcija brzog punjenja – TurboPower 30 pruža 9 sati dodatne snage nakon samo 10 minuta punjenja.

Preporučena cena ovog modela iznosi 59.990 dinara, a ponudu kod operatera možete pogledati na ovim linkovima A1 i Yettel

PR saopštenje

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.