Analitičar i novinar Mark Gurman u svom najnovijem izveštaju sugeriše da Apple planira da uskoro predstavi svoj dugo iščekivani uređaj.

Izvor: B92, 9to5Mac

Foto: SFIO CRACHO / Shutterstock.com

Foto: SFIO CRACHO / Shutterstock.com

Kompanijin AR/VR uređaj će biti predstavljen na proleće, prema navodima iz izveštaja, pre Apple WWDC konferencije u junu. Uređaj bi u prodaji trebalo da se nađe tokom jeseni.

Gurman ističe da je prototip hardver već isporučen manjem broju developera za testiranje. Međutim, on kaže da uređaj još nije završen i da Apple još uvek radi na tome da poboljša neke elemente hardvera i softvera.

O Apple uređaju za proširenu i virtualnu realnost se govori već godinama. Kompanijin prvobitni plan je bio da ga predstavi u januaru ove godine, što je potvrdio i Gurman, ali pošto nisu uspeli da ga dovrše na vreme, njegovo predstavljanje je pomereno.

Sa AR/VR uređajem, Apple će ući na potpuno novo tržište, ali se ne očekuje prevelika potražnja za njim na samom početku, jer je nagoveštena moguća cena od oko 3000 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *