Datum i vreme izlaska Samsung Galaxy S22 serije i dostupnost objavljeni na zvaničnom sajtu

Pre dva dana je Samsung objavio kratak video kako bi najavio predstojeći događaj Galaxy Unpacked 2022, dok je otkrio izgled Galaxy S22 Ultra koji je uklopio Galaxy Note seriju i S seriju u jedan, novi uređaj.

Ovog jutra, TechInsider je uočio datum i vreme izlaska Samsung Galaxy S22 serije zajedno sa dostupnošću, kada će i Tab S8 serija debitovati zajedno sa njom. Prema izveštaju, Samsung Galaxy S22 serija biće objavljena 9. februara u 10:00 EST (16:00 CET). Što se tiče dostupnosti S22 serije, izvor pominje raspored kao u nastavku:

    Raspakivanje: 9. februar u 10:00 EST
    Predrezervacije: od 14. do 21. februara.
    Prednaručivanje: od 21. do 24. februara.
    Izlazak: 25. februar

S22.jpg

Nakon otvaranja ove veze, bićete preusmereni na Google kalendar, a naziv događaja je „Spremite se da prekršite pravila“. Opis događaja glasi „Pridružite nam se na Galaxy Unpacked virtuelnom događaju da istražite naš najnoviji ekosistem Galaxy uređaja dizajniranih da osnaže vaš život.“

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *