Bungie je stigao na Epic Store i počela je potpuno luda nedelja besplatnih igara, koja se nastavlja još većom nedeljom besplatnih igara!

 Destiny 2 besplatna igra EPIC Store Izvor: Bungie

Kompanija Bungie je i zvanično stigla na Epic Store i u čast toga Destiny 2 igra je potpuno besplatna za sve (OK, bila je i na drugim platformama), ali je besplatan i specijalan Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack, koji se prodaje za 25 dolara u redovnoj prodaji.

U paketu ima svega i svačega s temom proslave tri decenije postojanja kompanije i omogućava posebna besplatna otkrića i dodatke u okviru (takođe besplatnog) Dares of Eternity događaja, koji je u toku.

Možda će vas zanimati

Na osnovu prvih ocena Bungie-v Destiny 2 ima skor od 4,5 i jasno je da igra nastavlja da živi i nakon toliko godina postojanja, pa i dalje opravdava ogromno ulaganje, koje je kompanija napravila tokom realizacije projekta.

Ipak, ono što sledi je trio igara, eto zamislite OPET BESPLATNIH, koje predvodi jedna od najboljih igara 2018. godine – Shadow of the Tomb Raider (izgleda da bi tokom septembra Square Enix i Epic Store mogli da najave nešto u vezi sa Tomb Raider nastavkom – u kojem će Lara možda biti gej – jer se već dugo šuška o novim TR igrama).

Druga besplatna igra ove nedelje je Ring of Pain, horor crawler igra kartama…

SMartLife

I da podsetimo, ovo nije običan Shadow of the Tomb Raider, ovo je Definitive Edition, verzija koja uključuje svih 7 DLC-ova (dodatnih nivoa), sva oružja, dodatke, odeću i kozmetiku.

Uz Laru Kroft će besplatne biti i brawler igra Knockout City i Submerged: Hidden Depths u kojoj plovite, istražujete podvodne svetove i uživate u njima.

Ove igre biće besplatne od 1. septembra u 17:00 po našem vremenu, a do tada preuzmite Destiny 2 i dodatak Bungie 30th Anniversary Pack.

Uživajte u igranju i javite utiske!

Destiny 2: Shadowkeep – Launch Trailer (MobIT)
Izvor: destinygame

Destiny 2: The Collection Comes To Stadia
Izvor: Stadia

Destiny 2: Forsaken – Cayde’s Exotic Stash Pre-Order Trailer [UK]
Izvor: destingame

Destiny 2: Forsaken – Official Reveal
Izvor: destinygame

Destiny 2: 4K PC 60 FPS Homecoming Gameplay First Look – On GeForce GTX!
Izvor: nVidia GeForce.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

By Iva

Iva Stričak is the main author and chief editor at gamedealers.net. She’s the main engine and the glue that holds this group of experienced writers and gambling aficionados all together.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.